Messer - Global Site - Gase und Know-how für ihren Erfolg.
 

ArcelorMittal i Messer BH Gas krunisali suradnju zajedničkom večerom

Uspješno poslovno partnerstvo dvije renomirane industrijske kompanije ArcelorMittala i Messera traje na obostrano zadovoljstvo od vremena kada su odlučili investirati u Bosnu i Hercegovinu.

Kada je prošle godine Messer BH Gas otvorio kisikanu u krugu ArcelorMittalove željezare u Zenici, ta je suradnja krunisana i kroz ugovorni odnos koji omogućava dalje perspektive razvoja međusobnih relacija, ali podstiče i uzajamnu povezanost.

Ta se međusobna povezanost ispoljava kako kroz odlično partnerstvo u biznisu tako i u zajedničkim posjetama određenim kulturnim i sportskim eventima.

Jedna od takvih prilika desila se u subotu 17. aprila kada su menadžeri obje kompanije nakon zajedničke večere prisustvovali spektakularnom koncertu balkanske muzičke zvijezde Željka Samardžića u velelepnoj dvorani Arena u Zenici.

Predstavnici ArcelorMittala, g. Mukund Kulkarni, CEO i g. PK Biju Nair, general manager, te generalni direktor Messer BH Gasa g. Valentin Ilievski sa svojim timom, družili su se u jednoj drugačijoj neoficijelnoj atmosferi, podstičući i na ovaj način zajedničku suradnju, ali i lokalnu zajednicu da nastavi sa upriličavanjem ovakvih manifestacija.

Prekrasna večer krunisana je i druženjem sa Samardžićem nakon koncerta.

D:\ODRZAVANJE WEB SITE\arena1

 

D:\ODRZAVANJE WEB SITE\arena2