Messer - Global Site - Gase und Know-how für ihren Erfolg.
 

Certifikacija MBHG

Messer BH Gas dobio ISO 9001:2008

14.10.2010.

Dana 14.10.2009. obavljeno je uručenje certifikata Messer BH Gasu od strane certifikacijske kuće BH-CERT prema ISO 9001:2008. ISO standardi su razvijeni od strane nezavisnog i objektivnog odbora sastavljenog od  međunarodnih stručnjaka. Oni omogućuju organizaciji postizanje standarda kvalitete i očuvanja životne sredine koji su priznati u cijelom svijetu.

Messer BH Gas je certificirao sisitem upravljanja kvalitetom, a ovaj certifikat svjedoči da organizacija primjenjuje standarde kvalitete, sigurnosti i pouzdanosti te da je utvrdila procese potrebne za sustav upravljanja kvalitetom, odredila njihov slijed i međusobno djelovanje, kriterije i metode za upravljanje procesima, osigurala dostupnost potrebnih resursa i informacija nužnih za potporu pri provođenju i nadziranju tih procesa. Certifikat također potvrđuje da je Messer BH Gas spreman nadzirati, mjeriti i analizirati te procese i provoditi postupke nužne za ostvarivanje planiranih rezultata i trajno poboljšavanje tih procesa.

Prijem certifikata kruna je velikog posla koji je u proteklom periodu odrađen i to prije svega zahvaljujući maksimalnom zalaganju Tima za kvalitet i uposlenika organa uprave. Dobivanjem certifikata ISO 9001:2008 Messer je svoj sistem upravljanja potvrdio međunarodno priznatim certifikatom koji dokazuje usklađenost poslovanja sa strogim svjetskim standardima.

mbhg certifikat ilievski 2