Messer - Global Site - Gase und Know-how für ihren Erfolg.
 

Spektakl na Zetri uz malu pomoć prijatelja Messera

31.10.2009.

Popularni estradni umjetnik Željko Samardžić održao je 31. oktobra spektakularni koncert u prepunoj sarajevskoj dvorani Zetra.

Pod nazivom "Ljubavna adresa", ovaj Mostarac koji živi u Beogradu otvorio je svoje srce i tom prilikom izveo sve svoje hitove koje je, kako je istakao, posvetio djevojkama ali i ženama u najboljim godinama.

Samardžić je priredio jedinstven ugođaj za sve svoje poklonike i uz fenomenalni nastup darivao svim prisutnim svoje srce. U tome su mu pomogli njegovi prijatelji – beogradski glumac Milan Gutović i članice muzičkog studija "Alektik" iz Novog Sada. Ali i naša kompanija koja je upotpunila scenski nastup ovog izvanrednog pjevača svojim malim ali, pokazalo se u toku večeri, efektnim poklonom.

Messer BH Gas je napunio helijem na stotine raznobojnih balona koji su poslužili kao teatarska kulisa koja je samo nakratko dijelila zvijezdu od svojih poklonika. A onda su baloni poletjeli u zrak i našli se u publici. Željko Samardžić ih je više puta nosio do najvjernijih fanova iz prvih redova koji su ih nakon koncerta ponijeli sa sobom kao dragu uspomenu sa jedne odlične zabave.

 

S Zetra