S popisem cesty

Liquid service

Usluga dostave tekućeg dušika

Opskrba malom količinom tekućeg plina – korisničke instalacije – područja primjene i savjeti – savjeti vezani uz sigurnost – osposobljavanje – komercijalne ponude

USLUGA DOSTAVE TEKUĆEG DUŠIKA NARUČITE USLUGU DOSTAVE ZA TEKUĆI DUŠIK

Tekući dušik se koristi u raznim industrijskim i medicinskim primjenama. Ponekad postoji specifična potreba za manjim količinama tekućeg dušika koji se obično skladišti u mobilnim kriogenim spremnicima. Uz uslugu dostave LIN-a (tekućeg dušika) Messer nudi paket opskrbe tekućim dušikom tako da nemate nikakve brige: mi vam dostavljamo dušik u željenoj količini i brinemo se i za sve ostalo – osiguravamo spremnik i sigurnosnu opremu, održavanje opreme te također jako važno obuku o sigurnom rukovanju za vaše djelatnike.

PODRUČJA PRIMJENE USLUGE DOSTAVE TEKUĆEG DUŠIKA

STEZNO SPAJANJE I DRUGE PRIMJENE U INDUSTRIJI

Tekući dušik se koristi u širokom spektru industrijskih procesa, na primjer za stezno spajanje komponenti, za kriogeno šok smrzavanje materijala, za hladno skidanje srha s plastike ili guma.

KRIOTERAPIJA I DRUGE PRIMJENE U MEDICINI I LABORATORIJIMA

Tekući dušik se koristi u laboratorijima i zdravstvenim institucijama kao važno rashladno sredstvo za ekološki neškodljivo dugotrajno čuvanje medicinskih i bioloških materijala kao i za hlađenje pomoću sprejeva odnosno kontaktno hlađenje u krioterapiji.

DEWAROVE POSUDE ZA SKLADIŠTENJE TEKUĆEG DUŠIKA

Dewarice su otvorene posude, koje nisu pod tlakom, a koriste za čuvanje kriogenih tekućina. Tekući dušik se puni u te posude i dostavlja vam se na korištenje za potrebe vaših primjena.

KRIOGENI SPREMNICI ZA TEKUĆI DUŠIK

Kriogeni spremnici za tekuće plinove koje još nazivamo i prijenosnim posudama za tekuće plinove su višeslojno vakuum izolirane posude s duplom stjenkom. Dizajnirani su za siguran i ekonomičan transport i skladištenje ukapljenih plinova na niskim temperaturama.

SIGURNOSNA OPREMA ZA TEKUĆI DUŠIK

Messer će vas savjetovati o potrebnoj sigurnosnoj opremi i održati školovanje za vaše zaposlenike. Tekući dušik je kriogena tekućina s kojom se treba oprezno rukovati te je potrebno poduzeti sve mjere opreza.

Oprema i centralni sistem snabdijevanja

Oprema i centralni sustav opskrbe

Centralni sustav za opskrbu plinovima – Savršeni spoj opreme za opskrbu plinovima – Održavanje sustava – Pravni zahtjevi - Savjeti – Školovanje – Komercijalne ponude

Messer u Bosni i Hercegovini

MESSER U BOSNI I HERCEGOVINI

Lokacija - Historija - Asortiman proizvoda - Usluge - Dio Grupacije Messer

Contact form for every page

Contact us

select action

Formulář

Basic form with Pardot

Při zpracování vaší registrace došlo k chybě. Zkontrolujte zadané informace.
By clicking I accept the GDPR policy of the Messer Group. This agreement can be revoked at any time

Contact form for every page

Contact us

select action

Formulář

Basic form with Pardot

Při zpracování vaší registrace došlo k chybě. Zkontrolujte zadané informace.
By clicking I accept the GDPR policy of the Messer Group. This agreement can be revoked at any time