Breadcrumb

Announcement new websites

Welcome to our website relaunch

Asset Publisher

null UZVRATILI SMO ZAGRLJAJ ZAGRLJAJU
slika

UZVRATILI SMO ZAGRLJAJ ZAGRLJAJU

  • Ilda Babic
  • -
  • Sep 08, 2020
  • -

05.05.2020.

U ovo vrijeme kada smo fizički distancirani jedni od drugih zbog pandemije koja je dovela cijeli svijet u krizu, svima bi nam dobro došao zagrljaj. Čini se kao da bi nam bilo lakše i kao da bismo dobili osjećaj da nekome trebamo i da nas neko treba. Naša kompanija je dobila veliki zagrljaj od Udruženja za pomoć djeci i osobama sa invaliditetom “Zagrljaj”. Njihovo srce je veliko i ono je u logotipu Udruženja iz kojeg šire ruke i trče nam radosni u veliki zagrljaj. 

Njihove aktivnosti su višestruke; zalažu se za pružanje pomoći porodicama djece sa invaliditetom, za borbu protiv diskriminacije društva osoba sa invaliditetom i za edukaciju roditelja sa invaliditetom.

Messer je ovoj organizaciji donirao jedan laptop koji će im, vjerujemo, biti nemala podrška u organizaciji radnih zadataka. S obzirom da su iskazali i umiješnost u kreiranju asesoara koje prodaju i na taj način jednim dijelom uspjevaju pokriti svakodnevne troškove, naša kompanija je naručila od “Zagrljaja” i mirise za auto sa oznakom ovoga humanog udruženja i sa našim logom.

Prilika je to da dijeleći ove mirise našim partnerima i kupcima, upoznamo i širu zajednicu sa njima i da se udružimo i kroz zagrljaj, poklon, donaciju, razgovor, fizičku pomoć i na druge načine,  budemo njihova ruka na koju se mogu uvijek osloniti.

Messer u Bosni i Hercegovini  djeluje uvijek  “za život”. Naša je misija vodilja uraditi sve što se može kako bi poslovali u zadovoljnom društvu, među ljudima koji djeluju empatično i imaju sluha za one koji su u potrebi.

Zdravlje je na prvom mjestu. To ćemo sada, nakon ove pandemije, još više cijeniti.

Asset Publisher