Breadcrumb

Dobrodošli na stranicu

Dobrodošli na stranicu

Objavitelj imovine

null VITAMINSKI DAN U MESSERU

Messerov Energy Day

  • Farah Kadic
  • -
  • Feb 22, 2021
  • -
  • Published |

 

ZDRAVO DRUŽENJE NA PROMOCIJU ZDRAVE HRANE

Kompanija Messer proizvodi plinove koji su neophodni za život; život u ekološki zdravoj sredini, život uz prehrambene artikle sa garancijom zdravlja i svježine i život sa čistom proizvodnjom koja ne dovodi u opasnost nikoga.

“Gases for life” – naš je moto.

U skladu s njim osmišljavamo dani zdrave hrane, domaću proizvodnju ajvara od uzgojenih paprika na našem posjedu oko fabrike u Sočkovcu, i redovito koristimo naše plinove u očuvanju svježine namirnica.

Da bi u vrijeme pandemije istakli važnost konzumiranja zdrave hrane, uposlenici su imali svoj dan za energiju. Na svim lokacijama kompanije, od Bihaća, Sočkovca, Zenice, Mostara, Banje Luke i Sarajeva, promoviran je zdrav način života.

“Energy day” je bio dan kada smo pravili voćne salate, prirodne cijeđene sokove, trudili se biti kreativniji i osvježavati svoj organizam onim nutritijentima koji su nam uz kisik (koji također proizvodimo) neophodni za normalan rad.

Uz zdrave namirnice dolazi i zdravo druženje. Naši uposlenici zbog velikoga pritiska da odgovore na sve zahtjeve tržišta, posebno za medicinskim kisikom, imaju potrebu za kvalitetnom i zdravom hranom i prirodnim sokovima koji im daju dodatnu energiju i vraćaju tonus, poboljšavaju imunitet i štite ih od virusa.

Vrijeme za zdravlje se mora naći.

Objavitelj imovine