Dobrodošli na stranicu

Dobrodošli na stranicu

Objavitelj imovine

null PISMO ZAHVALE

NEVESINJSKA BOLNICA UPUTILA ZAHVALNICU MESSERU U MOSTARU

  • Farah Kadic
  • -
  • May 05, 2021
  • -
  • Published |

NEVESINJSKA BOLNICA UPUTILA ZAHVALNICU MESSERU U MOSTARU

U ova krizna vremena kada svaki apel trebamo dočekati sa razumijevanjem i hitnom reakcijom, i zahvalnost je osobina koju treba naglašavati. Messerovi uposlenici su u toku pandemije činili iznimne napore kako bi sve zdravstvene ustanove snabdjeli potrebnim količinama medicinskog kisika i pomogli u tehničkoj podršci tamo gdje je stručna pomoć neophodna.

I zaista, kako kaže narodna izreka, u dobro je lako dobar biti u muci se poznaju junaci. Sva Messerova društva u Bosni i Hercegovinu su u protekloj godini za svoju humanu i konkretnu pomoć dobila zahvalnice od nekoliko bh. bolnica i zdravstvenih ustanova.

Na adresu Messer Mostar Plina danas je stigla zahvalnica iz Javne zdravstvene ustanove bolnica Nevesinje koju potpisuje Zorica Budalić, pomoćnice direktora za nemedicinska pitanja, čiji tekst prenosimo u cijelosti:

“U ime zaposlenih JZU u bolnici Nevesinje i u svoje lično ime Vam se zahvaljujem na konkretnom i nesebičnom angažmanu koji ste pružili našoj Usatanovi u borbi sa pandemijom Covid-19.

Vaše razumijevanje i redovan prijem i punjenje ambalaže sa medicinskim kisikom našoj Ustanovi od neprocjenljivog je značaja u borbi sa ovom teškom bolešću što je za rezultat imalo da smo se u proteklom periodu uspješno istoj i suprotstavili.

S obzirom na našu dosadašnju dobru suradnju, razumijevanju i Vašoj iskazanoj želji da nam pomognete, posebno gospođi Mirjani Vuković koja je sve ovo vrijeme odlično koordinisala i radnicima koji rade u punionici medicinskih gasova u Mostaru, iskreno se zahvaljujemo.”

Objavitelj imovine