Web Content Display

VIZIJA, MISIJA I VRIJEDNOSTI

NAŠA VIZIJA

Messer je važna grupacija poduzeća iz branše industrijskih plinova sa svojim glavnim tržištima u Europi i Aziji.

Messer jeste i ostat će neovisna porodična kompanija. Odlučno promišljamo i djelujemo dugoročno te se mjerimo prema našem održivom uspjehu.

Zajedno s našim partnerima i povezanim poduzećima u područjima tehnike habanja, fuzije i tehnologije rezanja kao i precizne aparature, razvijamo sinergije i ispunjavamo potrebe naših kupaca stručno, pouzdano i s posebnim darom za inovacije.

Zbog toga smo prvi izbor našim klijentima i uposlenicima.

 

NAŠA MISIJA

Kao obiteljski posao kojim upravlja vlasnik s bogatom tradicijom, usredotočeni smo na budućnost, pritom uzimajući u obzir različite uvjete na našim postojećim tržištima. Za izgradnju našeg položaja na novim tržištima koristimo iskustvo i stručnost.

Našim klijentima nudimo širok raspon tehničkih, medicinskih, prehrambenih te specijalnih plinova - od acetilena do ksenona. Naš proizvodni asortiman nadopunjuju izvrsne usluge i najsuvremenija tehnička postrojenja i oprema.

U našim visoko modernim tehnološkim centrima surađujemo s klijentima na razvoju primjene tehnologija za korištenje plinova u gotovo svakoj industriji, prehrambenoj tehnologiji, medicini, znanosti i istraživanju.

Naši učinkoviti i posvećeni uposlenici, naša fleksibilnost te blizina s klijentima na lokalnim tržištima čine nas njihovim preferiranim partnerom.

Kroz poduzetnički duh, dalekosežno razmišljanje i kontinuirano poboljšanje naših procesa, stvaramo dodatnu vrijednost za naše klijente i osiguravamo naš uzajamni dugoročni uspjeh.

Stabilne financije i fer profiti jamče našu neovisnost i podržavaju održivi rast.

 

NAŠE VRIJEDNOSTI

Usmjerenost na kupce

Usmjereni smo na individualne zahtjeve naših kupaca i pomažemo im da poboljšaju svoju konkurentnost i djelotvornost.

Usmjerenost na zaposlenike

Mi obučavamo, razvijamo i unapređujemo motivirane i učinkovite zaposlenike s integritetom. Očekujemo vlastitu inicijativu, timski rad i odgovornost.

Odgovorno ponašanje

Socijalnu odgovornost prema našim uposlenicima i društvu shvaćamo vrlo ozbiljno:

  • Sigurnost: obvezali smo se na zaštitu sigurnosti naših uposlenika i sigurnu proizvodnju, rukovanje i korištenje naših proizvoda.

  • Zdravlje: postavljamo radne standarde koji osiguravaju zdravlje i dobrobit za svakog pojedinca.

  • Okoliš: kao član šireg društva, posvećeni smo zaštiti okoliša.

Korporativna odgovornost

Odgovornim upravljanjem vlastitim resursima i primjenom talenata naših uposlenika dugoročno povećavamo vrijednost naše tvrtke.

Izvrsnost

Naše aktivnosti temelje se na tehničkom znanju, inovativnosti, fleksibilnosti i sposobnosti donošenja brzih odluka.

Uzajamno povjerenje i poštovanje

Vjerujemo da se suradnja temelji na povjerenju, iskrenosti, transparentnosti i iskrenoj komunikaciji. Poštujemo i pridržavamo se kulture i društvenih običaja zemalja u kojima radimo.