Breadcrumb

Dobrodošli na stranicu

Dobrodošli na stranicu

Asset Publisher

TERAPIJA KISIKOM

апр 16, 2021

Messer u svojoj proizvodnji osigurava kvalitetan proizvod koji ispunjava zahtjeve europske regulative i zadovoljava potrebe zdravstenih ustanova.

Humanost na djelu

апр 01, 2021

Messer je kompanija kojoj su sigurnost, zaštita i etika na prvom mjestu.Već godinu dana živimo COVID-19 krizu i odolijevamo svim alarmantnim izazovima koje ova kriza nameće.

PISMO ZAHVALE

мар 24, 2021

JU Bolnica za plućne bolesti i TBC Travnik uputila je pismo zahvale Messer Tehnoplinu d.d. Sarajevo za sve napore koji naša kompanija ulaže u borbi sa pandemijom Covid-19.

OBAVIJEST KUPCIMA I SVIM POTROŠAČIMA KISIKA

мар 10, 2021

Uposlenici kompanije Messer ulažu maksimalne napore, radeći danonoćno kako bi pravovremeno isporučili medicinski kisik zdravstvenim ustanova.

SRETAN DAN ŽENA

мар 08, 2021

Neka vam je sretan rad i život, drage naše Messerovke i sve žene svijeta!

Messerov Energy Day

феб 22, 2021

Kompanija Messer proizvodi plinove koji su neophodni za život; život u ekološki zdravoj sredini, život uz prehrambene artikle sa garancijom zdravlja i svježine i život sa čistom proizvodnjom koja ne dovodi u opasnost nikoga. “Gases for life” – naš je moto.

Nova obavijest za kupce i partnere

авг 25, 2020

Poštovani poslovni partneri, dame i gospodo, Molimo vas da obratite pažnju na našu informaciju o postupanju vezano za corona virus (COVID-19).

Sada je važna svaka boca

авг 25, 2020

Tokom pandemije korona virusa, širom svijeta je hitno potreban kisik za medicinske svrhe.

Asset Publisher