Breadcrumb

Gas Scout

Gas Scout: Pronalazač plinova za zavarivanje

Do odgovarajućeg plina za zavarivanje sa nekoliko klikova

Gas Scout: Pronalazač plinova za zavarivanje

Korisnici u tehnologiji zavarivanja i rezanja često se suočavaju sa izazovom pronalaženja pravog plina u mnoštvu zaštitnih plinova za zavarivanje.

 

Mnogo je parametara koje treba razmotriti. Upravo tu pomaže Gas Scout, Messerov tražilac plina za zavarivanje. Jednostavno odaberite svoj materijal, metodu zavarivanja, položaj zavarivanja i druge varijable. Nakon samo nekoliko klikova, Gas Scout će vam pokazati rezultate za standardne plinove. Osim toga, vidjet ćete i preporučene Messer mješavine zaštitnih plinova koje korisniku nude relevantne prednosti u smislu brzine i rezultata zavarivanja.

Posljednje, ali ne manje važno, Gas Scout nudi vam pristup mnogim korisnim dokumentima: na primjer video o postavljanju količine zaštitnog plina ili posterima u PDF formatu o položajima zavarivanja ili uzrocima kontaminacije zaštitnim plinom.

Usput, Gas Scout je jednako jednostavan za korištenje na pametnom telefonu kao i na stolnom računalu.

Kliknite na "Shvatio sam" za izjavu o odricanju od odgovornosti i nalazite se na Gas Scoutu - pronalazaču plina za zavarivanje.

Gas Scout

Haftungsausschluss

Naše "preporuke" su plinovi koji odgovaraju parametrima koje ste unijeli te su posebno prikladni za njih. Ukoliko postoje ostali parametri koji nisu sastavni dio ove aplikacije ili koji nisu uzeti u obzir, moguće je da bi neki drugi plin bio bolji ili prikladniji.Dodatno, uvijek imajte na umu unutarnje propise tvornice, odobrenja za postupak te ostale norme i pravilnike. Ponekad je propisano korištenje nekih drugih proizvoda koje, naravno, naše preporuke ne smiju zamijeniti.Messer ne može prihvatiti nikakvu odgovornost ukoliko se prihvati pogrešna preporuka ili ako nepoznati uvjeti ili proceduralni propisi zahtijevaju korištenje nekog drugog zaštitnog plina. Nikako Messer nije odgovoran za bilo kakvu štetu ili gubitak od strane korisnika ukoliko isti u potpunosti ne razumije ili ne poštuje vlastiti proizvodni proces, a pogotovo ako je ta šteta ili gubitak nastala pogrešnim tumačenjem ili primjenom rezultata iz ove aplikacije.

Gas Scout

Tražite odgovarajući zaštitni plin za zavarivanje? Unesite parametre Vašeg zavarivačkog procesa i usmjerit ćemo Vas u izboru pravog plina.

Ostali proizvodi na zahtjev.

Više Informacija:Tomislav Klobučarević, dipl.ing.str. (EWE) tomislav.klobucarevic@messergroup.com +385 91 3350 737

Ihre Auswahl

Werkstoff
Schweißverfahren
Schweißposition
Oberflächenzustand
thickness

Ergebnisliste

Wir empfehlen Ihnen für die vorgenommene Auswahl folgende Schutzgase:

Standardgase

Title

Bezeichnung:
Zusammensetzung:
Bemerkung: