Internet explorer not supported - Please switch to Edge, Firefox, Chrome, Opera or other browser and improve the safety of your navigation

Navigation Menu

Proizvodi i usluge - Messer u Bosni i Hercegovini

Breadcrumb

Dobrodošli na stranicu

Dobrodošli na stranicu

Nested Applications

ENERGIJSKI DODATAK

PRIVREMENA ENERGETSKA DOPLATA

Ovdje možete pronaći više informacija o povećanju cijena zbog povećanja cijena energije.

Asset Publisher

Asset Publisher

GODINA IZVANREDNIH POSLOVNIH REZULTATA

дец 29, 2022

S godinom koju ispraćamo kompanija Messer u Bosni i Hercegovini može u cijelosti biti zadovoljna na svim nivoima našeg poslovanja: u proizvodnji, prodaji, plasmanu, laboratorijskim istraživanjima i infrastrukturnom razvoju.  S obzirom na prethodne dvije pandemijske godine kada je Messer nadljudskim naporima uspio da isporuči velike količine medicinskog kisika u alarmantnim uvjetima i da sanira poplavu u rajlovačkoj punionici, ova je godina za kolektiv predstavljala povratak na uravnotežen način rada. Svi planovi su ispunjeni u predviđenom roku i unaprijed određenim smjernicama. U infrastrukturnom segmentu poslovanja uspješno je izvršeno testno puštanje u pogon punionice u Banjoj Luci kojom ćemo pokriti znatan dio tržišta u toj regiji.  Finansijska ulaganja  su pokrivena novčanim iznosom od cca 400 hiljada eura.

KOLEGE IZ SLOVENIJE POSJETILE MESSER U BOSNI I HERCEGOVINI

дец 26, 2022

Messer Group je jedna velika porodica koju odlikuje heterogenost i multikulturalnost, kao da se cijeli svijet, svih generacija, nacija i rasa, slio pod krov ove velike kompanije. Messer u Bosni i Hercegovini u čijem sastavu su tri poslovna subjekta svjedoči svojim 25-godišnjim radom i postojanjem povezanost između uposlenih, partnera i kupaca. Posebno njegujemo veze sa Messerovim centralama u jugoistočnoj Evropi, surađujući sa nama bliskim državama Hrvatskom, Srbijom i Slovenijom.

MESSEROVA DIMNA ČAROLIJA NA HALLOWEEN KONCERTU SARAJEVSKE FILHARMONIJE

нов 02, 2022

Noć punog Mjeseca kada očekujemo da izađu iz svojih dubokih skrovišta bića jezive tame i nađu put do svakog od nas, samo je blijeda slika magične drame koju izaziva Noć vještica. To je jedinstvena noć maskarade, u kojoj ljudi ne dozvoljavaju tim začudnim bićima poput vampira, vukodlaka, babaroga, krampusa i silnih vještica, da nas prepadaju i straše, nego smo mi ti koji preuzimamo njihovu ulogu, i onda je sve mnogo zabavnije. Takvu jednu zabavnu i uzbudljivu noć priredila nam je Sarajevska filharmonija svojim fantastičnim Halloween koncertom u Noći vještica, 31. oktobra u Narodno pozorište Sarajevo.