Internet explorer not supported - Please switch to Edge, Firefox, Chrome, Opera or other browser and improve the safety of your navigation

Navigation Menu

Proizvodi i usluge - Messer u Bosni i Hercegovini

Breadcrumb

Dobrodošli na stranicu

Dobrodošli na stranicu

Nested Applications

ENERGIJSKI DODATAK

PRIVREMENA ENERGETSKA DOPLATA

Ovdje možete pronaći više informacija o povećanju cijena zbog povećanja cijena energije.

Asset Publisher

Asset Publisher

MESSEROVA DIMNA ČAROLIJA NA HALLOWEEN KONCERTU SARAJEVSKE FILHARMONIJE

нов 02, 2022

Noć punog Mjeseca kada očekujemo da izađu iz svojih dubokih skrovišta bića jezive tame i nađu put do svakog od nas, samo je blijeda slika magične drame koju izaziva Noć vještica. To je jedinstvena noć maskarade, u kojoj ljudi ne dozvoljavaju tim začudnim bićima poput vampira, vukodlaka, babaroga, krampusa i silnih vještica, da nas prepadaju i straše, nego smo mi ti koji preuzimamo njihovu ulogu, i onda je sve mnogo zabavnije. Takvu jednu zabavnu i uzbudljivu noć priredila nam je Sarajevska filharmonija svojim fantastičnim Halloween koncertom u Noći vještica, 31. oktobra u Narodno pozorište Sarajevo.

MESSEROV ZDRAVI I ZABAVNI TEAM BUILDING U SOČKOVCU

сеп 28, 2022

Prošlo je sedam godina otkako su vrijedne ruke naših uposlenika na Sočkovcu, na plodnoj zemlji koja okružuje veliko Messerovo postrojenje CO2, zasadile plantažu paprika. Tako je krenula domaća proizvodnja ajvara koja je donijela više od koristi i više od zabave svim uposlenicima Messera.

MESSEROV SLATKI ČAS NA “DANU NAUKE I TEHNOLOGIJE ILIDŽA 2022”

сеп 21, 2022

JU "Deseta osnovna škola" - Ilidža je organizator, a Ministarstvo Obrazovanja Kantona Sarajevo pokrovitelj današnjeg edukativno-zabavnog događaja “Dan nauke i tehnologije Ilidža 2022” za učenike od VI do IX razreda Općine Ilidža, na kojem je i naša kompanija demonstrirala hemijski eksperiment koji je oduševio sve prisutne. Messerova hemijska laborantica Nermina Čivić je pokazala kako i hemija može biti “slatka i ukusna”, predstavivši nekoliko mini-eksperimenata u odjelu Kabineta hemije u Desetoj osnovnoj školi.